Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena !!!Na predaj 3i.byt po rekonštr. Stačí sa nasťahovať !

Interné ID: ER-106
Ulica: Ružový háj
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
125 900 €

Popis nehnuteľnosti

Elegantný, štýlový a kompletne zariadený a úplne rekonštruovaný 3 izbový byt za VÝBORNÚ CENU - stačí sa len nasťahovať !

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na predaj z poverenia majiteľa kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza na ulici Ružový háj na 3 poschodí z 3 v zateplenom obytnom dome s odizolovanou strechou bez výťahu. Celková podlahová plocha bytu s balkónom 70 m2. Byt je veľmi štýlovo a moderne zariadený, čo určite osloví aj náročnejšieho klienta, nakoľko byt sa predáva komplet aj so zariadením a spotrebičmi. Samostatná kuchyňa s jedálenským sedením je riešená prakticky. Byt sa nachádza v kľudnej, príjemnej a tichej lokalite / iba 5 min od centra /s bezproblémovým parkovaním. Za veľkú výhodu považujem v pešej dostupnosti kompletnú občiansku vybavenosť a veľa zelene. Byt je kompletne, moderne a vkusne dizajnovo zariadený a vybavený najkvalitnejšími elektro-spotrebičmi a nábytkom na mieru a predáva sa aj so zariadením alebo podľa dohody. K bytu prináleží 2 pivnica a spoločný priestor pre úschovu kočíkov a bicyklov.

Pridanou hodnotou - veľkou výhodu tejto ponuky je bezproblémové a rýchle dopravné napojenie lokality na nový diaľničný obchvat D4R7 a do centra Bratislavy je to len pár minút autom.



Dispozične pozostáva:
- vstupná chodba
- kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom
- toaleta
- obývačka
- spálňa
- pracovňa
- kuchyňa z ktorej je výstup na balkón


Technický stav:

- nové plastové okná so žalúziami a sieťkami
- nová elektroinštalácia
- nové rozvody vody a odpadu
- znížené sadrokartónové stropy s úspornými bodovými LED svietidlami
- nové vymurované bytové jadro
- všetky steny omietkové a vymaľované farbou svetlou cappuccino
- nové moderné interiérové dvere
- vstupné bezpečnostné dvere
- nové obklady a dlažby
- nová laminátová podlaha
- nové WC
- prerobená kúpeľňa, ktorej súčasťou je priestranný sprchový s ručnou sprchou s elegantným umývadlom na doske vrátane skrinky s úložným priestorom a so zrkadlom
- nová kuchynská linka s dvierkami s tichým dovieraním, v prevedení biela matný v kombinácii s drevenou pracovnou doskou. Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (dizajnový plynový sporák , vstavaná rúra , vstavaný výsuvný s 3-mi stupňami odsávania a samostatným LED osvetlením)



Tento byt je vhodný na vlastné bývanie aj ako investícia. Je určený pre mladé páry, menšie rodiny ale i pre seniorov, hlavne pre tých, ktorí hľadajú príjemné a komfortné bývanie v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt pôsobí útulným a priestranným dojmom. Budúceho majiteľa čaká dobré dispozičné riešenie s nepriechodnými miestnosťami. Samostatná kuchyňa s jedálenským sedením je riešená prakticky. Veľké izby ponúkajú dostatok priestoru pre každého člena rodiny.
Bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. Optimálne nízke mesačné náklady. Vhodný je aj na investíciu za účelom prenájmu bez nutných investícií, stačí sa len nasťahovať a bývať. Byt je v osobnom vlastníctve. Konštrukcia bytovky: panelová. Kúrenie centrálne .Kúpou je podľa dohody. Byt je bez ťarchy.

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:


+ po kompletnej rekonštrukcii
+ dom je obývateľný bez ďalších investícií
+ viacúčelové využitie na bývanie, prenájom
+ bezproblémové parkovanie
+ nízke náklady na bývania
+ výborná občianska vybavenosť
+ veľkorysé úložné priestory
+ 3./3.posch. (bez výťahu)
+ rýchle spojenie do BA /30 min po R7/
+ plne zariadený


Lokalita disponuje výborným občianskym vybavením: škola, škôlka, ihrisko, obchody, vlaková stanica, autobusová zastávka, nemocnica, banky, nákupné strediská, potraviny, poisťovňa, lekáreň, čerpacia stanica, kaderníctvo a ďalšia občianska vybavenosť
Mesto Dunajská Streda leží v Podunajskej nížine v strede Žitného ostrova – najväčšieho riečneho ostrova v Európe, na území s mnohými vzácnymi druhmi rastlín a živočíchov (hlavne vtáctva) a najväčšou zásobárňou kvalitnej pitnej vody v Strednej Európe. Obľúbeným turistickým cieľom regiónu sú termálne kúpaliská a technické pamiatky – vodné mlyny. Veľmi obľúbenou a populárnou športovou aktivitou je splavovanie Dunajských ramien a rybárčenie. Mesto je významným hospodárskym a kultúrnym centrom regiónu s mnohými miestnymi tradíciami a spoločenskými podujatiami. Mesto Dunajská Streda je mimoriadne obľúbene aj vďaka tomu, že je takmer pohraničným mestom a má preto vynikajúce a blízke dopravné spojenie aj do zahraničia /Maďarsko, Rakúsko/.

CENA : 125 900 ,--€



Vhodný aj na investíciu za účelom prenájmu bez nutných investícií, LEN NASŤAHOVAŤ a BÝVAŤ !!!




Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku bytu.
tel : 0918197701 alebo mailom: rasa@xpertreality.sk


ODPORÚČÁM VIDIEŤ OSOBNE


Obhliadky sú možné aj počas víkendov.

Bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.


Realitná kancelária - Xpert Reality s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
- poplatky za overenie podpisov u notára
- doručenie podkladov na kataster
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Ozvite sa mi v prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem.
Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.



 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Poschodie:
3
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rásó

Eva Rásó

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Magyar
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti