Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predám 2 izb. RD v obci Pataš -nutná kompletná rekonštrukcia-701 m2

Interné ID: ER-159
Obec: Pataš
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
84 900 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte rodinný dom, ktorý by ste si prispôsobili svojim predstavám, ktorý môžete prerobiť podľa svojich predstáv? Mať slnečný dvor a bývať v dobrej a v kľudnej lokalite? Vytvorte si domov v tichej lokalite v obci Pataš. Vymeňte uponáhľaný život v meste za pokojné bývanie v rodinnom dome.

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom s dvojgarážou dom v obci Pataš. Celková výmera pozemku je 701 m2 s úžitkovou plochou 98 m2. RD bol postavený v roku 2011 z pálených tehál so zateplením hrúbky 15 mm. Z hľadiska inžinierskych sietí je dom napojený na rozvod elektriny, vody, plynu a splašková voda je odvádzaná do betónovej žumpy.
Vnútorný dvor poskytuje dostatok miesta na parkovanie za bránou. Dom je bez podpivničenia . Dom je ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. RD je v osobnom vlastníctve. Dom je bez ťarchy. Pozemok je rovný a oplotený, sú vysadené tuje a uličný plot je murovaný. Bezproblémové parkovanie. Dom je v pôvodnom stave-nutná rekonštrukcia.

Dispozičné riešenia:

- vstupná predizba
- chodba
- priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou
- dve nepriechodné izby
- kúpeľňa s toaletou
- komora

Rodinný dom vzhľadom k svojej polohe je výborným riešením pre ľudí ktorí chcú pokojne bývať. Taktiež je vhodný pre rodiny s deťmi. Dom je vhodný na rekonštrukciu za účelom modernizácie alebo zriadenia vidieckeho sídla.

CENA : 84 900,--€

V cene je zahrnutá provízia RK.

Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií.

tel. : 0918197701 alebo mailom: raso@xpertreality.sk

Bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Obhliadky sú možné aj počas víkendov.


Obec Pataš poskytuje príjemné a kľudné rodinné bývanie, ideálne či už na trvalé bývanie alebo rekreáciu v peknom prostredí Žitného ostrova. Dedina disponuje základnou občianskou vybavenosťou, priame spoje do okolitých miest. Obec Pataš je vzdialená od Bratislavy 64 km /pohodlná rýchla cesta R7/ od Dunajskej Stredy 16 km, Senec 52 km, Šamorín 33 km. V susedstve sa nachádzajú termálne kúpaliská : Thermalpark DS, Thermal Corvinus Veľký Meder a kúpalisko Topoľníky. Prostredie ponúka možnosť kombinácie ticha a kľudu okolitej prírody, peších túr a výletov. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom.

Realitná kancelária - Xpert Reality s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
- poplatky za overenie podpisov u notára
- doručenie podkladov na kataster
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Ozvite sa mi v prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem.
Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
701 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
98 m2
Zastavaná plocha:
137 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
G
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
701 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rásó

Eva Rásó

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Magyar
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti