Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - DVA rodinné domy v obci Veľké Dvorníky, časť Bušlak

Interné ID: PR-101
Ulica: Veľké Dvorníky
Obec: Veľké Dvorníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

     Realitná kancelária Xpert Reality ponúka na predaj útulné DVA rodinné domy 4 izbový po rekonštrukcii + novostavbu 2 izbového  v kľudnej časti obce Veľké Dvorníky, časť Búšlak.
 

Daná ponuka má veľký potenciál vzhľadom k tomu, že zahŕňa DVA rodinné domy, a tým pádom ponúka viacero možností využitia, či už na bývanie spojené zároveň aj s podnikateľskou činnosťou , dvojgeneračné bývanie, ale taktiež možnosť získať pravidelný mesačný príjem z prenájmu jedného z domov. Samotné nehnuteľnosti ako aj ich okolie a prostredie , v ktorom sa nachádzajú ponúkajú príjemné a hlavne pokojné bývanie.

     Rodinné domy sú postavené na pozemku o výmere 290m2 s pekne udržiavanou predzáhradkou a okolím rodinných domov.

     Prvý dom - jedná sa o jednopodlažný rodinný dom typu dvoj dom so sedlovou strechou, ktorý je postavený z klasických materiálov - tehla a z časti je podpivničený. Samotný dom má zastavanú plochu 79 m2 + uzavretá terasa o výmere necelých 30 m2 ... dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných izieb, kuchyne ( ktorá je čiastočne podpivničená ) prepojenej s obývacou izbou s východom na uzavretú terasu, kúpeľne, samostatnej toalety a ešte jednej menšej miestnosti. Interiér ... tak ako aj exteriér domu v posledných rokoch prešli výraznou rekonštrukciou. V dome je nová elektroinštalácia , vodoinštalácia, fasáda + farba, maľovka interiéru ... v podstate všetko prešlo obnovou okrem strechy. Minulý rok pribudla aj zastrešená kompletne uzatvorená terasa s veľkorysou výmerou, ktorá sa dá využiť celoročne ...práve čerstvo dokončený už aj interiér tejto krásnej terasy.

     Druhý dom - drevo dom so zastavanou plochou necelých 60m2 bol postavený v roku 2020 a ponúka 2 izbovú samostatnú bytovú jednotku, ktorá pozostáva z otvorenej kuchyne prepojenej s obývacou izbou, samostatnej spálne, kúpeľne s toaletou, vstupnej chodby a komory.

     Obi dva domy sú napojené na elektriku, vodu, žumpu, kúrenie je riešené krbovými kachľami, teplú vodu zabezpečuje el. bojler. Do domu je dovedený aj plyn, ktorý sa ale momentálne nevyužíva. Optimálne mesačné náklady.

     Exteriér ... teda záhradná časť je z prednej časti zatrávnená s vysadenými tujami, zvyšok pozemku je zámková dlažba. K domu ešte prislúcha prístrešok na auto a kôlňa.

Možnosť využitia aj záhradky na pestovanie, ktorá je kúsok od domu ( nie je predmetom predaja ) - je len v užívaní.

     cena: 133.000 eur

© fotografie a texty sú autorským dielom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     • SLUŽBY •

     Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     • FINANCOVANIE •

     Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     • KONTAKT •

     Petra Remžíková

Mobil: +421 905 769 748
E-mail: remzikova@xpertreality.sk
Web: http://www.xpertreality.sk
Facebook: https://www.facebook.com/xpertreality

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
290 m2
Úžitková plocha:
125 m2
Zastavaná plocha:
169 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
160 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti