Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVA VILAGE - Bytový dom E

Interné ID: MGY-8
Ulica: Športová
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
197 000 €

Popis nehnuteľnosti

Nová znížená cena!
Predstavujeme vám nový project NOVA VILLAGE v Dunajskej Strede.


Do predaja sa dostali luxusné byty, ktorých výstavba sa začalo v apríli 2021. Výstavba bytového domu je situovaná na súkromnom pozemku na Športovej ulici v Dunajskej Strede. Investor už postavil 4 identické bytové domy s funkciou trvalého bývania. Navrhovaný bytový dom ,,E´´ sa nachádza za polyfunkčným objektom Flora nova. Vstup do areálu je riešený z existujúcej miestnej komunikácie, zo Športovej ulice. Bytový dom bude svojim novým majiteľom ponúkať luxusné bývanie v súkromnom areáli, s vlastnou rampou na diaľkové ovládanie a kamerovým systémom. Vhodné sú najmä pre rodiny, ktorí vyhľadávajú súkromie, kvalitu a bezpečnosť. Výhodou tejto lokality je rýchly prístup nielen do prírody, ale aj do centra mesta. Byty majú svoju vlastnú záhradu, loggiu alebo veľkorysú strešnú terasu, pričom orientácia miestnosti rešpektuje ich vzájomné súkromie a intimitu.

Bytový dom je ne podpivničený, objekt s troma nadzemnými podlažiami ukončenou plochou strechou. Na prvých dvoch podlažiach sa nachádzajú po tri trojizbové, na treťom nadzemnom podlaží sú dva štvorizbové byty.
Začiatok výstavby projektu je apríl 2021 a celý areál vrátane exteriérov bude hotový koncom novembra 2021. Všetky byty sa predávajú v stave holobyt, čo znamená, že bude bez finálnych podlahových nášlapných vrstiev, sanitárnej keramiky a bez interiérových dverí a svietidiel v interiéri. Súčasťou ceny bytu je aj návrh interiéru, takže nový majiteľ môže svoju predstavivosť využiť naplno.
Výhradným predajcom projektu Nova Village je spoločnosť Xpert reality s. r. o., ktorá sa špecializuje na predaj bytov v Dunajskej Strede a okolí.
Poloha nehnuteľnosti na mape.

Občianska vybavenosť je veľmi priaznivá pre všetkých. Na tejto lokalite sa nachádzajú materské školy, základné školy, stredná škola a umelecká škola. Táto časť je vybavená obchodnými službami a podnikmi ako napríklad lekárňou, poštou, neurologickou klinikou, poisťovňami, fitness centrum, kaviarňami a reštauráciami. Neďaleko za kruhovým objazdom sa nachádza MOL Aréna ( futbalový štadión ) a veľké detské ihrisko s mnohými športovými atrakciami. Pešo sa do centra dostanete za 10 minút. Nehnuteľnosť je vhodná pre ľudí, ktorí chcú pokojne užívať bývanie vo veľkom byte. Byty sa nachádzajú na uzavretom areáli s kamerovým systémom, ktorý je obklopeným zeleňou. Parkovanie v okolí bytového domu je bezproblémové.
Rekreačný park - zeleň, ohnisko a detské ihrisko
Za parkoviskom v zeleni je navrhnuté miesto pre ohnisko poprípade barbeque. K bytu č.8 prislúcha aj jeno parkovacie státie. Ohnisko je ohraničné pálenými tehlami a okolo sú uložené drevené lavice z guľatiny. Vedľa je navrhnuté detské ihrisko s pieskoviskom a rôznymi hojdačkami a trampolínou a preliezkami.


Náš finančný špecialista zabezpečí kompletný servis pri vybavovaní financovania:

- Vypísanie žiadosti a príprava podkladov pre banku
- Výber najvýhodnejšiu ponuku pre Vás
- Podanie žiadosti o hypotekárny úver
- Schvaľovací proces - doloženie dodat. dokumentácie
- Podpis úverovej zmluvy kontrolu a dohodnutie termínu popisu zabezpečenia
- Požiadanie o vypracovanie záložnej zmluvy
- Informácie o financujúcej banke
- Požiadanie banky o odoslanie návrhu záložnej zmluvy
- Podanie návrhu na vklad Záložnej zmluvy do Katastra nehnuteľností - úhrada kolku 66 € z vlastných zdrojov
- Zabezpečenie poistenia nehnuteľností s vinkuláciou poistného plnenia v prospech banky
- Čerpanie úveru - termíny v zmysle zmluvy a splatnosti si stráži
- Všetko pod jednou strechou : ušetríme Vám nie hodiny ale, dni strávené chodením po bankách, orientovaním sa rôznych ponukách a vybavovaním množstva papierou a
potvrdení
- V krátkom čase a na jednom mieste, pričom stáť Vás to nebude vôbec nič

BYT č.1 3 62.56 m² 0 9.24m² nie 58.40m² 71.8 m² predané
BYT č.2 3 64.68 m² 0 13.10m² nie 74.40m² 77.78 m² predané
BYT č.3 3 62.56 m² 0 9.24m² nie 184.50m²71.8 m² predané
BYT č.4 3 62.56 m² 1 9.24m² nie nie 71.8 m² predané
BYT č.5 3 64.68 m² 1 13.10m² nie nie 77.78 m² predané
BYT č.6 3 62.56 m² 1 9.24m² nie nie 71.8 m² predané
BYT č.7 4 83.41 m² 2 nie 30.17m² nie 113.58 m² predané
BYT č.8 4 91.9 m² 2 nie 20.97m² nie 112.87 m² voľné 197.000

Pre viac informácií kontaktujte ma na tel. čísle : 0908 132 247 Michaela Győriová alebo na email. gyoriova@xpertreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
113 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok kolaudácie:
2021
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Pozícia:
posledné poschodie
Celková plocha:
91.9 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Bc. Michaela Győriová

Bc. Michaela Győriová

Realitná maklérka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti