Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SUPER PONUKA - na predaj 4izb. RD v obci Topoľníky

Interné ID: ER-142
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
130 000 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte rodinný dom, ktorý by ste si prispôsobili k svojim predstavám, ktorý môžete prerobiť podľa svojich predstáv? Mať slnečný dvor a bývať v dobrej lokalite a aj blízko Dunajskej Stredy? Rozmýšľate medzi tichou lokalitou a perfektnou dostupnosťou? Vytvorte si domov v tichej lokalite v obci Topoľníky s dostupnosťou niekoľkých minút do mesta Dunajská Streda napojenú na novovybudovanú rýchlostnú cestu R 7. Ak ÁNO, tak táto nehnuteľnosť je pre Vás ! Vymeňte uponáhľaný život v meste za pokojné bývanie v rodinnom dome.

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o z poverenia majiteľky nehnuteľnosti exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový klasický rodinný dom v obci Topoľníky - okres Dunajská Streda, vzdialenej cca 65 km od Bratislavy. Celková výmera pozemku je 704 m2 s úžitkovou plochou cca 110 m2. RD bol postavený v 70-tych rokoch. Nehnuteľnosť je postavená z tehál. Z hľadiska inžinierskych sietí je dom napojený na rozvod elektriny, studne a plynu. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom napojeným na radiátory. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. K rd patrí garáž - poskytuje parkovanie motorového vozidla alebo ju možno dokonale využiť na uloženie rôznych vecí. Vnútorný dvor poskytuje dostatok miesta na parkovanie za bránou. RD je v osobnom vlastníctve. Dom je bez ťarchy. Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničený. Vchod do domu je z dvoch strán.

Dispozičné riešenia:
- vstupná chodba
- 4 izby
- kuchyňa
- kúpeľňa
- toaleta
- kotolňa

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou:
- nová strecha
- nový odkvapový systém
- nové radiátory + nové rozvody
- nové elektrické rozvody
- nový plynový kotol
- nové plastové okná
- nové bezpečnostné dvere

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ bezproblémové parkovanie
+ dobrá občianska vybavenosť
+ príjazdová cesta /asfalt/
+ slušní susedia
+ záhrada
+ rovinatý pozemok
+ na pozemku je vlastná studňa na polievanie
+ dom je po čiastočnej rekonštrukcii
+ garáž
+ predpríprava na krb

CENA : 130 000,--€

V cene je zahrnutá provízia RK.

Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií.

tel. : 0918197701 alebo mailom: raso@xpertreality.sk

Obhliadky sú možné aj počas víkendov.

Bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Obec Topoľníky leží 16 km od okresného mesta Dunajská Streda , čo je mimoriadne výhodné aj vďaka tomu, že má vynikajúce dopravné spojenie na všetky smery. Poskytuje výbornú občiansku vybavenosť (obchod, pošta, MŠ s VJM a ZŠ, detský lekár, lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácia, záhradnícke potreby, COOP, súkromné obchody, obecný úrad, detské ihrisko a mnoho miest na oddych. ) V obci sa nachádza autobusová zastávka, ktorá zabezpečuje spojenie s Dunajskou Stredou a Bratislavou, vlaková stanica sa nachádza 4 km smerom na Dolný Štál, kde je aj autobusová zastávka. V dedine sa nachádza termálne kúpalisko v krásnom prostredí pri ramene Malého Dunaja a patrí k vyhľadávaným miestam Žitného ostrova, známy a vyhľadávané aj Dolnobarský rybník, Thermalpark DS, Thermal Corvinus Veľký Meder. Prostredie ponúka možnosť kombinácie ticha a kľudu okolitej prírody, peších túr a výletov. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom. V susednom dedine v Dolnom Štále sa nachádza ranč, vhodný na oddych a rekreáciu.


Realitná kancelária - Xpert Reality s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
- poplatky za overenie podpisov u notára
- doručenie podkladov na kataster
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Ozvite sa mi v prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem.
Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.
 

Vlastnosti

Status:
zľava
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
110 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
704 m2
Počet garáží:
1
Pivnica plocha:
30 m2
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rásó

Eva Rásó

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Magyar
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti