Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SKVELÁ PONUKA - priestranný rodinný dom s pozemkom 2253 m2

Interné ID: PR-102
Ulica: Jahodná
Obec: Jahodná
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
119 900 €

Popis nehnuteľnosti

     Realitná kancelária Xpert Reality ponúka na predaj 6 izbový rodinný dom v tichej časti obce Jahodná v blízkosti Malého Dunaja neďaleko Dunajskej Stredy. Dom sa nachádza v tichej uličke na veľkorysom pozemku o výmere 2253 m2 s uličnou šírkou cca 16m.

     Jedná sa o jednopodlažný rodinný dom so sedlovou strechou , ktorý bol postavený v šesdesiatich rokoch z klasických materiálov, bez podpivničenia. Samotný dom má zastavanú plochu 288m2, plus sa na pozemku v zadnej časti nachádza ešte hospodárska budova so zastavanou plochou 29m2. Dom je napojený na IS: plyn, elektrika, mestská voda, žumpa a studňa. Kúrenie je riešené plynovými gamatkami v kombinácii s el. radiátormi a krbovými kachľami.

     Dom v priebehu rokov priešiel z väčšej časti čiastočnou rekonštrukciou, dostavbou ... zvyšok je v pôvodnom stave, suchý ... čo umožnuje novému majiteľovi rekonštruovať podľa vlastného gusta:)

     dispozične dom pozostáva:
- zo vstupnej chodby s prechodom do priestrannej otvorenej obývacej izby s prechodom do dlhého koridoru pozdĺž domu, kde hneď oproti sa nachádza vchod do samostatnej kuchyne spolu aj so špajzou
- po ľavej strane z koridoru máme 3 samostatné izby, technickú miestnosť, kúpeľňu vybavenú so sprchovým kútom a toaletou ...
- po pravej strane z koridoru máme 2 izby, kúpeľňu vybavenú vaňou a toaletou + menší murovaný šatník

     Exteriér, teda záhradná časť so svojou veľkorysou výmerou ponúka všestranné využitie...za domom bola časť pozemku využitá na tenisový kurt ... úplne v zadnej časti bolo vybudované umelé jazierko, ktoré toho času je vypustené - nevyužíva sa. V rámci záhrady nájdeme množstvo ovocných stromov ...

     Obec Jahodná poskytuje príjemné a kľudné bývanie, ideálne či už na rekreáciu alebo trvalé bývanie v peknom prostredí Malého Dunaja. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, priame spoje do okolitých miest.

     cena: 119.900 eur

Daná nehnuteľnosť nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

© fotografie a texty sú autorským dielom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     • SLUŽBY •

     Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     • FINANCOVANIE •

     Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     • KONTAKT •

     Petra Remžíková

Mobil: +421 905 769 748
E-mail: remzikova@xpertreality.sk
Web: http://www.xpertreality.sk
Facebook: https://www.facebook.com/xpertreality

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2253 m2
Úžitková plocha:
260 m2
Zastavaná plocha:
317 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
6
Energetický certifikát:
žiadne
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti