Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VEĽKÝ POZEMOK - Podnikateľský účely so stavbami

Interné ID: LE-28
Obec: Kostolné Kračany
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné zariadenie
435 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 maštale, predtým používané na chov ošípaných, v bývalom areáli poľnohospodárského družstva v Kostolných Kračanoch pri Dunajskej Strede. K objektom prislúcha pozemok o celkovej ploche 19876 m2, ktorý je vedený ako zastavaná plocha nádvorie. V časti jedného objektu je pred dokončením vytvorený 3 izbový byt s príslušenstvom. Vlastná studňa, prípojka na elektrickú energiu. Možnosť využitia na poľnohospodársku výrobu, ale aj na rôzne iné podnikateľské aktivity ( stolárska alebo zámočnícka dielňa, výroba betónových dielov, sklady....). Vjazd je možný vysokozdvižným vozíkom. Možnosť predaja aj SAMOSTATNE!!!!
Celková zastavaná plocha 2463 m2
Úžitková plocha : 2000 m2
Plocha pozemku : 19876 m2
Cena: 435000€

Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať: Tel 0911 234 656 alebo esztergalyos@xpertreality.sk

Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID -19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky zrealizujeme samozrejme sa dodržania prísnych hygienických podmienok (rúška, rukavice, vzdialenosť ). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme každých klientov a záujemcov, aby dodržali hygienické podmienky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
2000 m2
Celková plocha:
2463 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Linda Esztergályos

Linda Esztergályos

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Magyar
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti