Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ-DVA rodinné domy s veľkorysým pozemkom, Topoľníky

Interné ID: PR-97
Ulica: Hlavná
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

     SKVELÁ PONUKA 

     Realitná kancelária Xpert reality ponúka na predaj DVA rodinné domy, ktoré sú situované na veľkorysom pozemku s uličnou šírkou 14 m o výmere 1636 m2 v obci Topoľníky na skok od Dunajskej Stredy. K domom prislúcha aj murovaná garáž o výmere 36 m2.

••• 360° fotografie •••
https://momento360.com/e/uc/ab02fd9e422a427ca9cc368d3ac67033?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=large


     Predný dom je z roku 1976 - jedná sa o tehlový, dvojpodlažný rodinný dom s rovnou strechou zo zastavanou plochou 110m2, ktorý prešiel v posledných rokoch čiastočnou rekonštrukciou ( plastové okná, podlahy, izolácia strechy, fasáda, terénne úpravy pred domom + predzáhradka ). Pred dvoma rokmi bol menený plynový kondenzačný kotol.

     dispozícia:
priestranná vstupná chodba, z ktorej prechádzame do veľkorysej obývacej izby ( s výstupom na terasu ), ktorá je krásne presvetlená vďaka francúzskym oknám...v tejto časti domu je aj predpríprava na krb ... ďalej sa na prízemí nachádza ešte kuchyňa so špajzou a ďalšia priestranná izba s výstupom do záhrady. Na poschodí sa nachádzajú ešte dve izby, z ktorých jedna má balkón a druhá terasu ... ďalej tu máme ešte kúpeľňu vybavenú vaňou, umývadlom a z časti oddelenou toaletou. Táto časť domu disponuje aj klimatizačnou jednotkou. Dom je napojený na všetky IS: elektrina, plyn, voda a kanalizácia ...taktiež je tu zavedená aj optika.

     Zadný dom je z roku 1966 - jedná sa o tehlový, prízemný rodinný dom so sedlovou strechou ( s možnosťou využitia aj podkrovia ) s čiastočným podpivničením, zo zastavanou plochou 131m2 v pôvodnom stave, ktorý pozostáva zo 4 izieb - miestností, kúpeľne s toaletou a kuchyne...v minulosti bol využívaný na podnikateľské účely ( bola tu cukrárenská výroba ). Aj napriek pôvodnému stavu, je vo výbornej kondícií, bez vlhkosti a prasklín. Dom je napojený na všetky IS : elektrina, plyn, voda a žumpa

     dispozícia:

priestranná vstupná veranda, 4x samostatná izba - miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta

     Daná nehnuteľnosť Vám ponúka viacero možností využitia, či už na bývanie spojené zároveň aj s podnikateľskou činnosťou alebo aj dvojgeneračné bývanie. Samotná nehnuteľnosť ako aj jej okolie a prostredie , v ktorom sa nachádza ponúka príjemné bývanie v obci Topoľníky s kompletnou občianskou vybavenosťou a infraštruktúrou, nachádza sa tu aj termálne kúpalisko, krásna príroda Žitného ostrova ... jednoducho všetko potrebné pre plnohodnotné bývanie :)

    cena: 165.000 eur

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     • SLUŽBY •

     Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     • FINANCOVANIE •

     Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     • KONTAKT •

     Petra Remžíková

Mobil: +421 905 769 748
E-mail: remzikova@xpertreality.sk
Web: http://www.xpertreality.sk
Facebook: https://www.facebook.com/xpertreality

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1636 m2
Úžitková plocha:
320 m2
Zastavaná plocha:
277 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti