Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA - 3 izbový rodinný dom s úžasným pozemkom 2000 m2

Interné ID: PR-116
Ulica: Vieska
Obec: Vieska
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
164 500 €

Popis nehnuteľnosti

     Realitná kancelária Xpert reality ponúka na predaj príjemný 3i rodinný dom na úžasnom pozemku s uličnou šírkou 25m, s množstvom zelene s výmerou 2000 m2 v malebnej obci Žitného ostrova, v obci Vieska, ktorá sa nachádza na skok od Dunajskej Stredy a takisto v blízkosti novovybudovaného diaľničného obchvatu R7.

     Rodinný dom s úžitkovou plochou 110 m2 je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave ... aj napriek svojmu pôvodnému stavu je všetko funkčné a dom je plne obývateľný...vidieť, že o nehnuteľnosti je dobre starané. Jedná sa o tehlový, jednopodlažný, čiastočne podpivničený rodinný dom so sedlovou strechou. K domu prislúcha aj hospodárska budova, ktorá je priamo prepojená s domom.         Na pozemku sa nachádza plechová garáž, príbytky pre hospodárske zvieratá, letná kuchyňa ... Dom je napojený na IS: elektrika, plyn, studňa a žumpa. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom napojeným na radiátory.

     Dispozičné riešenie:
- vstupná chodba, kde oproti hl. vchodu sa nachádza samostatná toaleta
- po ľavej strane máme obývaciu izbu s prechodom do spálne...po pravej strane sa nachádza samostatná miestnosť odkiaľ je vstup do pivnice, na povalu a taktiež výstup do záhrady ... ďalej cez chodbu vchádzame do ďalšej izby, z ktorej sa dostaneme cez kúpeľňu do spálne a taktiež do komory, ktorá je prepojená s hospodárskou časťou, v ktorej sa nachádza kuchyňa

     Pozemok z väčšej časti bol doposiaľ využívaný na záhradkárčenie, nachádza sa tu množstvo ovocných stromov ( hruška, marhuľa, slivka, višňa, čerešňa ), orech, maliny, egreše, ríbezle, vinič ... taktiež okrasné kroviny, ruže ... ihličnany ... zadná časť pozemku sa využíva na pestovanie.

Bonusom danej ponuky vzhľadom na rozlohu a šírku pozemku, je aj možnosť následného rozdelenia pozemku, s možnosťou na ďalší predaj buď ako stavebného pozemku alebo výstavbu ďalšieho rodinného domu.

     Samotný dom tak ako aj celý exteriér domu pôsobia veľmi príjemne a harmonicky...Dom je bez tiarch, kúpou voľný.

     cena: 164.500 euro

Daná nehnuteľnosť nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

© fotografie a texty sú autorským dielom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     • SLUŽBY •

     Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     • FINANCOVANIE •

     Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     • KONTAKT •

     Petra Remžíková

Mobil: +421 905 769 748
E-mail: remzikova@xpertreality.sk
Web: http://www.xpertreality.sk
Facebook: https://www.facebook.com/xpertreality

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2000 m2
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
190 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti