Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponuka, ktorá Vás osloví ! Krásny veľkometrážny 5 izbový rodinný dom - Voderady

Interné ID: PR-114
Ulica: Voderady
Obec: Voderady
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
329 990 €

Popis nehnuteľnosti

     Realitná kancelária Xpert Reality ponúka na predaj krásny 5 izbový rodinný dom s garážou, ktorý svojou naozaj veľkorysou výmerou ponúka plnohodnotné bývanie pre viac člennú rodinu ako aj dvojgeneračné bývanie. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti malebnej obce Voderady ... na skok od Trnavy.

     Rodinný dom so svojou jedinečnou architektúrou bol postavený v roku 2004, avšak skolaudovaný až v roku 2019 a disponuje celkovou úžitkovou plochou takmer 300 m2 ... je osadený sa na ideálnom, udržiavanom pozemku o výmere 573 m2. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom so sedlovou strechou s čiastočným podpivničením ( 10 m2 ). Dom je postavený kvalitne a precízne z klasických materiálov – tehly TermoBRIK hr. 450 mm + izolácia , 2 komorové plastové okná – každé s možnosťou vyklápania , v hornej časti domu strešné okná VELUX, škridlová strešná krytina BRAMAC, odkvapový systém StabiCor...Všetky IS: elektrika, plyn, mestská voda ( zvlášť hodiny do domu a do záhrady ) a kanalizácia, na pozemku sa nachádza aj studňa. Vykurovanie a teplú úžitkovú vodu zabezpečuje plynový kondenzačný kotol BUDERUS ... v celom dome je kúrenie riešené radiátormi.

Dom disponuje aj energetickým certifikátom B / A1. Nízke mesačné náklady necelých 200 euro.

     Samotný dom, tak ako aj jeho okolie má veľmi príjemnú atmosféru ... je nádherne presvetlený a ponúka príjemné bývanie aj pre náročných.


*** 360° fotografie ***
https://momento360.com/e/uc/2dfc291b5e6b4fcf8ae9f0b5ba0a6d93?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=large



     Dom disponuje praktickou a priestrannou dispozíciou ... dômyselným rozdelením na dennú a nočnú časť. Dominantou tejto nehnuteľnosti je denná časť, ktorá disponuje veľkou kuchyňou prepojenou s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na veľkorysú terasu s výmerou 35m2. Rodinný dom je z časti ešte v stave ,, holodomu,, čo umožňuje novému majiteľovi dokončenie podľa vlastných predstáv ... Samotný dom, tak ako aj jeho okolie má veľmi príjemnú atmosféru ... je nádherne presvetlený a ponúka príjemné bývanie aj pre náročných.

     • dispozícia prízemie
Cez priestrannú vstupnú chodbu sa dostaneme do dlhého koridoru, kde po pravej strane máme vstup do garáže ( ,, suchou nohou ,, )...oproti máme vstup do malej pivničky....prízemné podlažie nám dotvára okrem dennej časti aj hosťovská izba, ktorá sa nachádza v prednej časti domu ( pri vstupe ). V koridore, ktorý nám oddeľuje dennú dominantnú časť tejto úžasnej nehnuteľnosti máme kúpeľňu vybavenú murovaným dvoj - umývadlom, sprchovým kútom a priestorom na práčku...ďalej samostatnú toaletu s murovaným umývadlom... V dennej časti domu po ľavej strane je kuchynská časť vybavená s kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými elektrospotrebičmi s pracovným a barovým pultom , samozrejme nechýba tu ani priestranná špajza, čo určite ocení ,,nejedna gazdinka ,, ...oproti kuchynskej časti je situovaný priestor pre stolovanie ... ďalej plynulo prechádzame do obývacej časti, kde sa uprostred nachádzajú krbové kachle, ktoré bez problémov vykúria celú dennú časť. Obývacia časť je špecifická v tom, že je umiestnená o niečo nižšie oproti úrovni domu a tým pádom výška stropu tu dosahuje 3m, čím dodáva celému priestoru ešte viac vzdušnosti a samozrejme, že aj vďaka francúzskym oknám v celej obývacej časti je krásne presvetlená. Z obývacej časti je výstup na terasu a taktiež do záhrady...

     • dispozícia poschodie
Na horné poschodie prejdeme po dostatočne širokom betónovom schodisku, kde sa nachádza priestranná chodba (v prípade potreby môže slúžiť ako pracovňa...respektíve aj ako ďalšia izba ) so vstupom do troch samostatných izieb, z ktorých každá má aj balkón ... Ďalej tu máme ešte nadštandardne veľkú kúpeľňu , samostatnú toaletu s bidetom ...

     • exteriér
Záhradná časť je parkovo upravená, zatrávnená... vysadené sú okrasné kvety, tuje...prevažná časť zadnej záhrady sa využíva na pestovanie, nájdeme tu plne rodiace ovocné stromy : čerešňu, figu ... ako aj černice, egreše, maliny, čučoriedky...., taktiež sa tu nachádza drevený domček na záhradnícke náradie a záhradná toaleta.

     • lokalita
Obec Voderady je atraktívnou modernou obcou, ktorá poskytuje dobrú občiansku vybavenosť v rámci, ktorej tu nájdete nielen predajne potravín či gastro prevádzky... poštu, ale aj materskú škôlku, školu ... či zdravotné stredisko, zubára, lekáreň ... taktiež infraštruktúra nám ponúka využitie prímestskej autobusovej dopravy smerom na okresné mesto Trnava a priame napojenie na diaľnicu D1.

cena ponúkanej nehnuteľnosti: 329.990  eur 

Možná aj výmena za 2 izbový v Bratislave, m.č. Petržalka - Slnečnice, ulica Zuzany Chalupovej + doplatok.

© fotografie a texty sú autorským dielom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     • SLUŽBY •

     Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     • FINANCOVANIE •

     Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     • KONTAKT •

     Petra Remžíková

Mobil: +421 905 769 748
E-mail: remzikova@xpertreality.sk
Web: http://www.xpertreality.sk
Facebook: https://www.facebook.com/xpertreality

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
573 m2
Úžitková plocha:
292 m2
Zastavaná plocha:
194 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
292 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti